Veure sencer
- Esborrar aquest producte dels meus favorits
- Afegir aquest producte als meus favorits
- Imprimir
Una recepta fàcil i rapida per sorprendre els comença'ls.
INGREDIENTS per una ració:
115 g. Filet de vedella.
5 g. De Mostassa Antigua o al gra.
15 g. De ceba picada fina.
5 g. De tàperes en vinagre trinxat finet.
15 g. D'oli d'oliva suau.
15 g. D'oli d'oliva verge extra.
20 g. Rovell d'ou.
Gotes de salsa Perrins.
Gotes tabasco.
Sal.
Pebre.
ELABORACIÓ:
Picar la carn amb un ganivet molt finament, salpimentar amb tots els ingredients menys el rovell i remoure amb una forquilla.
Incorporar el rovell d'ou barrejant amb suavitat per evitar que emulsioni l'oli. Afegir salsa Perris i tabasco al gust.
Serviu fred amb pa torrat i guarnició de patates fregides.