ca
Hi ha 21 productes.
Ordenar per -- Nom del producte: A a la Z Nom del producte: Z a la A Referència: primer el menor Referència: primer el major
Embotit típic català, elaborat a base de menuts, carn i sang de porc, pa i ceba.
Embotit cuit, fet a base de carn magra i menuts de porc.
Embotit cuit, fet a base de carn magra i menuts de porc i ou.
Embotit cuit, fet a base de carn magra i menuts de porc i llengua de porc.
Embotit típic català, elaborat a base de menuts, carn i sang de porc.
Embotit cuit, fet a base de carn magra i menuts de porc i foie d’ànec.
Embotit típic català elaborat a base de carn de porc i especies.
Embotit típic català elaborat a base de carn de porc i especies i all.
Embotit cuit, derivat carni del porc, format d’una única peça cuita i fumada.
Embotit cuit a base de caps i llengües de porc tallades i unides amb gelatina i festucs.
Pasta fina de carn, condimentada i embotida amb tripa natural de xai i cuita.
Embotit cuit, elaborat a base de pasta fina de porc.
Embotit cuit, elaborat a base de pasta fina de porc, olives i pebrot vermell.
Embotit cuit, derivat carni del porc, format per una única peça o bloc, format per magra a la que se l’injecta sal a través d’un procés conegut com injecció.
És una preparació cuita a base de diferents productes d’origen carnic. És fan en un motllo o terrina que desprès es cobreix de gelatina per garantir la conservació.
És una preparació cuita a base de diferents productes d’origen carnic. És fan en un motllo o terrina que desprès es cobreix de gelatina per garantir la conservació al roquefort.
És una preparació cuita a base de diferents productes d’origen carnic. És fan en un motllo o terrina que desprès es cobreix de gelatina per garantir la conservació amb anxova.
És una preparació cuita a base de diferents productes d’origen carnic. És fan en un motllo o terrina que desprès es cobreix de gelatina per garantir la conservació amb pebre verd.
És una preparació cuita a base de diferents productes d’origen carnic. És fan en un motllo o terrina que desprès es cobreix de gelatina per garantir la conservació amb pebre negre.