Pollastre

Pollastre
Pollastre

Producció agrícola integrada, orientada al mercat tradicional, productes de granges d'engreix i plantes de processament, fins a la producció final. Per tal de proporcionar uns pollastres saludables i nutritius als nostres consumidors.

El nostre producte 100% integrat i verificat ens permet controlar tota la producció, desde les avies reproductores, mares reproductores, el "cebo" dels pollastres en la granja, el seu transport, procés, de desfer i envàs, fins la distribució del producte final, tot això ens permet crear i aplicar procediments minuciosos de traçabilitat i control de qualitat en totes les etapes productives.

El pollastre CUK criat en granges in la densitat és més minsa, i els aliments totalment vegetals i sota els conceptes de seguretat alimentaria i qualitat que són la màxima prioritat. Oferint al client un producte diferent, amb un sistema de criança certificat, una alimentació vegetal amb un mínim del 65% de cereals, sent el 50% blat de moro. El color groc es degut al seu percentatge de blat de moro en la seva alimentació, i un període mínim de criança de 56 dies.

Hi ha 6 productes.

  • Grid
  • List